top of page
Buscar
  • Foto del escritorGemma Arimany

Plans

Actualizado: 2 abr 2019


Els dies m'esbotzen els ulls. La distància dona una forma nítida al tel del mostrari de bèsties, humans i elements. El defora es dibuixa. El dedins es distorsiona. Hi ha curtcircuits dèbils i secs, emocions toves, llefiscoses, brins d'idees temorenques, i aquesta raresa de no sentir­-me certa, de perdre els punts del meu propi teixit i no saber­-me mirar, no poder tenir distància en ser jo dins jo mateixa. Aquesta raresa de veure el jo en codificat i de tenir, només, consciència d'un dels molts sers, de ser ferro trencadís.

Ferro trencadís

Pots comprar el llibre Ferro trencadís aquí


9 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Magenta la gemma que es treu el vestit i queda conilla amb vistes a un cel rogent de molt vent i queda agradosa a la cambra fúcsia on hi ha un joier folrat de llençols i un quars ajaçat que

Tinc una caseta nova que m’han fet els cucs de seda. S’hi cala foc i no es crema. Hi busco font i surt mel. I és que m’hi han fet un conjur: jo, dona de molta fe, he suplicat als estels prou gr

Claves la bandera al cim d’espigues marines. Som onades que cuiten per trobar-se al revolt i salar-se els sorgits, per desfer-se els embulls d’històries mal trenades, per estimar amb coralls.

bottom of page