top of page
Buscar
  • Foto del escritorGemma Arimany

Plans

Actualizado: 2 abr 2019


Els dies m'esbotzen els ulls. La distància dona una forma nítida al tel del mostrari de bèsties, humans i elements. El defora es dibuixa. El dedins es distorsiona. Hi ha curtcircuits dèbils i secs, emocions toves, llefiscoses, brins d'idees temorenques, i aquesta raresa de no sentir­-me certa, de perdre els punts del meu propi teixit i no saber­-me mirar, no poder tenir distància en ser jo dins jo mateixa. Aquesta raresa de veure el jo en codificat i de tenir, només, consciència d'un dels molts sers, de ser ferro trencadís.

Ferro trencadís

Pots comprar el llibre Ferro trencadís aquí


12 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Magenta la gemma...

Magenta la gemma que es treu el vestit i queda conilla amb vistes a un cel rogent de molt vent i queda agradosa a la cambra fúcsia on hi ha un joier folrat de llençols i un quars ajaçat que

Tinc una caseta nova...

Tinc una caseta nova que m’han fet els cucs de seda. S’hi cala foc i no es crema. Hi busco font i surt mel. I és que m’hi han fet un conjur: jo, dona de molta fe, he suplicat als estels prou gr

Claves la bandera al cim...

Claves la bandera al cim d’espigues marines. Som onades que cuiten per trobar-se al revolt i salar-se els sorgits, per desfer-se els embulls d’històries mal trenades, per estimar amb coralls.

Comments


bottom of page