top of page
Buscar
  • Foto del escritorGemma Arimany

L'interior

Actualizado: 2 abr 2019Si ara pogués badar-me, estendre’m tota sencera, desplegar-te’m, nuar-te’m d’aquesta capa estovada per mostrar-te aquest meu jo escanyat només a mitges, per ensenyar-te’m del tot per primera vegada, veuries, potser sorprès, una essència amorosa, estranyament melosa, tacada d’algun instant legitimat com a feliç, viscut al moment precís, inflat fins al punt del límit.

Ferro trencadís

Pots comprar el llibre Ferro trencadís aquí
9 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Magenta la gemma que es treu el vestit i queda conilla amb vistes a un cel rogent de molt vent i queda agradosa a la cambra fúcsia on hi ha un joier folrat de llençols i un quars ajaçat que

Tinc una caseta nova que m’han fet els cucs de seda. S’hi cala foc i no es crema. Hi busco font i surt mel. I és que m’hi han fet un conjur: jo, dona de molta fe, he suplicat als estels prou gr

Claves la bandera al cim d’espigues marines. Som onades que cuiten per trobar-se al revolt i salar-se els sorgits, per desfer-se els embulls d’històries mal trenades, per estimar amb coralls.

bottom of page