top of page
Buscar
  • Foto del escritorGemma Arimany

L'interior

Actualizado: 2 abr 2019Si ara pogués badar-me, estendre’m tota sencera, desplegar-te’m, nuar-te’m d’aquesta capa estovada per mostrar-te aquest meu jo escanyat només a mitges, per ensenyar-te’m del tot per primera vegada, veuries, potser sorprès, una essència amorosa, estranyament melosa, tacada d’algun instant legitimat com a feliç, viscut al moment precís, inflat fins al punt del límit.


Ferro trencadís

Pots comprar el llibre Ferro trencadís aquí
10 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Magenta la gemma...

Magenta la gemma que es treu el vestit i queda conilla amb vistes a un cel rogent de molt vent i queda agradosa a la cambra fúcsia on hi ha un joier folrat de llençols i un quars ajaçat que

Tinc una caseta nova...

Tinc una caseta nova que m’han fet els cucs de seda. S’hi cala foc i no es crema. Hi busco font i surt mel. I és que m’hi han fet un conjur: jo, dona de molta fe, he suplicat als estels prou gr

Claves la bandera al cim...

Claves la bandera al cim d’espigues marines. Som onades que cuiten per trobar-se al revolt i salar-se els sorgits, per desfer-se els embulls d’històries mal trenades, per estimar amb coralls.

Comments


bottom of page