top of page
Buscar
  • Foto del escritorGemma Arimany

Parxís

Actualizado: 2 abr 2019No goso sortir. Que no surti el cinc. No goso. No. Que ningú me’l tiri. No em tireu el dau. No em trieu la sort. No sé si aquest joc... No sé si m’escau. Primer era al vermell: massa atreviment. Passant al verd, desert. Al blau, molt sarau. I ara, al groc... No em tireu el dau. No en vull cap, de cinc. Em fa por sortir. Se’m fa massa fosc. No trobo casella. Cap no m’és propera. Tot és estrany, lluny. No atraparé ningú. Tots m’atraparan. Sis. Em mataran. Sis. Sis. Sis. Ben morta. Aneu fent. Jo no. Cap color m’acull. Les cases no em voldran. Tot m’és molt distant. Les fitxes m’escupen i tiren amunt, números amunt. Volen guanyar totes. Volen arribar. ¿Arribar? ¿On? No sé si aquest joc... No em sento bé enlloc. Vull sortir del tauler.

Ferro trencadís

Pots comprar el llibre Ferro trencadís aquí6 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Magenta la gemma...

Magenta la gemma que es treu el vestit i queda conilla amb vistes a un cel rogent de molt vent i queda agradosa a la cambra fúcsia on hi ha un joier folrat de llençols i un quars ajaçat que

Tinc una caseta nova...

Tinc una caseta nova que m’han fet els cucs de seda. S’hi cala foc i no es crema. Hi busco font i surt mel. I és que m’hi han fet un conjur: jo, dona de molta fe, he suplicat als estels prou gr

Claves la bandera al cim...

Claves la bandera al cim d’espigues marines. Som onades que cuiten per trobar-se al revolt i salar-se els sorgits, per desfer-se els embulls d’històries mal trenades, per estimar amb coralls.

Comments


bottom of page