top of page
Buscar
  • Foto del escritorGemma Arimany

Pudor

Actualizado: 2 abr 2019L’aire comença a enyorar-te: ha tancat el teu comiat. Guardava la teva olor. La tenia, però l’hi han pres. No la sap recompondre. Es perd en falses essències i ja no pot ser distès: ara és humit, de tristesa. Jo només trobo fortor. Tot, ferralla que no es trenca. Ja no sé on aferrar-me. Cap olor no m’és amiga si no puc trobar la teva. Les pudors em paren trampa. Sense oxigen, sense res que desprengui res de tu, furgo a dins meu per trobar-te.


Ferro trencadís

Pots comprar el llibre Ferro trencadís aquí16 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Magenta la gemma...

Magenta la gemma que es treu el vestit i queda conilla amb vistes a un cel rogent de molt vent i queda agradosa a la cambra fúcsia on hi ha un joier folrat de llençols i un quars ajaçat que

Tinc una caseta nova...

Tinc una caseta nova que m’han fet els cucs de seda. S’hi cala foc i no es crema. Hi busco font i surt mel. I és que m’hi han fet un conjur: jo, dona de molta fe, he suplicat als estels prou gr

Claves la bandera al cim...

Claves la bandera al cim d’espigues marines. Som onades que cuiten per trobar-se al revolt i salar-se els sorgits, per desfer-se els embulls d’històries mal trenades, per estimar amb coralls.

Comments


bottom of page