top of page
Buscar
  • Foto del escritorGemma Arimany

Nu

Actualizado: 2 abr 2019Vestirme de amor

que estoy desnuda.

GIOCONDA BELLI


Despullada, nua, conilla, desprotegida, vulnerable, amb l’ànima enlaire, el cap cot, amb el cuc del ridícul rondant pels budells, enrogint la cara. Despullada, nua, conilla, conscient de la malifeta del lladre del meu vestit, del reconvertit en firaire de sedes i tuls arrencats, de l’adam que no regala ni la costella i em deixa asimètrica, garrella, empotinada, devaluada. Algun sastre, sisplau, pel meu desastre.

Ulls a través

Pots comprar el llibre Ulls a través aquí11 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Magenta la gemma...

Magenta la gemma que es treu el vestit i queda conilla amb vistes a un cel rogent de molt vent i queda agradosa a la cambra fúcsia on hi ha un joier folrat de llençols i un quars ajaçat que

Tinc una caseta nova...

Tinc una caseta nova que m’han fet els cucs de seda. S’hi cala foc i no es crema. Hi busco font i surt mel. I és que m’hi han fet un conjur: jo, dona de molta fe, he suplicat als estels prou gr

Claves la bandera al cim...

Claves la bandera al cim d’espigues marines. Som onades que cuiten per trobar-se al revolt i salar-se els sorgits, per desfer-se els embulls d’històries mal trenades, per estimar amb coralls.

Comments


bottom of page