top of page
Buscar
  • Foto del escritorGemma Arimany

Prometença solar

Actualizado: 2 abr 2019Empassar-me això: mai més el teu cos, mai més els teus ulls ancorats en els meus, mai més el meu nom des de la teva veu. Engolir el dolor canonada avall. Desfer aquesta història. Agafar un fil nou. Embastar un present de vores solitàries. Fer-ne una faldilla llarga, amb molt vol, muda de diumenge. Dur-la per cada dia. Fer-la voleiar en camps de gira-sols. Girar-me jo al sol. Prometre-li mai més, mai més el teu cos.

Ulls a través

Pots comprar el llibre Ulls a través aquí5 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Magenta la gemma...

Magenta la gemma que es treu el vestit i queda conilla amb vistes a un cel rogent de molt vent i queda agradosa a la cambra fúcsia on hi ha un joier folrat de llençols i un quars ajaçat que

Tinc una caseta nova...

Tinc una caseta nova que m’han fet els cucs de seda. S’hi cala foc i no es crema. Hi busco font i surt mel. I és que m’hi han fet un conjur: jo, dona de molta fe, he suplicat als estels prou gr

Claves la bandera al cim...

Claves la bandera al cim d’espigues marines. Som onades que cuiten per trobar-se al revolt i salar-se els sorgits, per desfer-se els embulls d’històries mal trenades, per estimar amb coralls.

Comentários


bottom of page